153 osoby online (99 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zielona sałatka z tuńczykiem pieczywo; sok pomidorowy
Tuńczyk w wodzie 100 g (1 mała puszka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 80 g (2 kromki) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści) Zamienniki
Sok pomidorowy 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 438 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać porwaną sałatę. Całość wymieszać, skropić cytryną i oliwą oraz przyprawić do smaku. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego