492 osoby online (320 desktop_mac) (172 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zupa jarzynowa z amarantusem
Bulion warzywny 500 g (2 szklanki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Amarantus nasiona 50 g (5 łyżek stołowych) Zamienniki
Fasola biała, konserwowa 80 g (1/3 puszki) Zamienniki
Mieszanka wiosenna, warzywa mrożone 250 g (1/3 opakowania) Zamienniki
Energia 515 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 16 g
Sposób przygotowania

Amarantus należy gotować w bulionie przez 5-8 minut następnie dodać mieszankę warzywną i fasolę. Można doprawić do smaku ulubionymi przyprawami lub sosem sojowym, na koniec dolać oliwy.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego