556 osób online (361 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zupa jarzynowa z fasolą i makaronem
Oliwa z oliwek 6 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Makaron pełnoziarnisty (suchy) 30 g (3 łyżki) Zamienniki
Bukiet z jarzyn wiosennych, mrożony 250 g (1/2 opakowania) Zamienniki
Fasola biała, konserwowa 60 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Energia 293 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 48 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

Mrożonkę zalać małą ilością wrzątku, dodać makaron, gotować na małym ogniu do miękkości makaronu. Dodać fasolę i oliwę. Doprawić do smaku sosem sojowym i ulubionymi przyprawami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego