
Badania udowodniły, że zielona herbata ma niesamowicie dużo przeciwutleniaczy oraz całe pokłady antyoksydantów.

Tak! To dobra wiadomość dla panów, którzy gustują w tym napoju.

Według naukowców z Wake Forest Baptist Medical Center zredukowanie ilości tłuszczu brzusznego może być bardzo proste.

Na skandynawskich stołach często pojawiają się dania z kapusty, żytni chleb, warzywa korzeniowe i inne cenne dla zdrowia produkty. Według naukowców taki sposób odżywiania może nawet o 30% zmniejszyć ryzyko śmierci.

Wyniki eksperymentalnej diety nie pozostawiają wątpliwości, że ograniczenie spożywania węglowodanów do pory kolacji przynosi korzyści zdrowiu i figurze.

Przechodząc na dietę nie trzeba głodować. Wystarczy na listę zakupów wpisać produky, które hamują głód, są smaczne i zdrowe. A jest ich bardzo dużo!

Niemal każdego roku publikowane są nowe wyniki badań, dowodzące prozdrowotnego wpływu jedzenia granatów. Ich działanie jest fenomenalne, choć konsumpcja bywa ryzykowna dla... odzieży!

Tarta z dynią to pyszny, kolorowy deser na jesienny weekend, kiedy chcemy jak najdłużej zatrzymać resztki ciepłych promieni słońca.

Dziś rogale marcińskie wiążemy z tradycją chrześcijańską, jednak prawda jest taka, że pieczono je jeszcze w czasach pogańskich.

Nie ma jednego produktu, którego jedzenie gwarantowałoby ochronę przed chorobą nowotworową. Istnieją jednak zasady, pozwalające tak komponować dietę, aby skutecznie zmniejszać ryzyko raka.
- chevron_left
- 1 ...
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- ... 28
- chevron_right

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego